Author Archives: ravnateljica

URADNE URE

Category : aktualno

V ČASU ŠOLSKIH POČITNIC

od ponedeljka do petka

OD 10.00 DO 12.00.

Svetovalna služba in vodstvo šole so dosegljivi le po predhodnem dogovoru.

PREVZEM SPRIČEVAL V ČASU POČITNIC
Določilo iz Pravilnika o šolskem koledarju za osnovne šole, 14. člen (razdelitev spričeval in obvestil) pravi:

Učencem, ki jim ni bilo možno razdeliti spričeval ob zaključku pouka, jih šola osebno vroči njim oziroma njihovim staršem v času od zaključka pouka do 30. junija in od 16. do 20. avgusta tekočega šolskega leta.


Delovna akcija na šolski zelenici

Category : aktualno

Dragi učenci in starši!

Z veseljem vam sporočamo, da smo že korak bližje ureditvi zelenice ob šoli. V mesecu maju smo v skrinjicah želja, zbirali predloge učencev, kako urediti ta prostor in prejeli veliko dobrih, zabavnih in kreativnih pobud. Na podlagi zbranih želja smo pripravili predlog ureditve, ki ga sedaj usklajujemo z vodstvom šole in Mestno občino Ljubljana. Takoj, ko bo predlog potrjen, vam ga bomo predstavili.

Da pa ne bomo stali križem rok, medtem ko usklajujemo predloge, smo se odločili, da začnemo s pripravljalnimi deli in že naslednji četrtek, 20. 6. od 17. ure dalje organiziramo prvo izvedbeno delavnico.

Vljudno vabljeni otroci in starši, da se nam pridružite na popoldanski delovni akciji, ki bo namenjena čiščenju območja; z vašo pomočjo bomo odstranili staro igralno opremo, obrezali grmovje in izkopali divjo vegetacijo. V primeru dežja delavnica odpade.

Ker bo četrtkova delavnica prava delovna akcija, prosimo, da se je poleg otrok udeleži tudi čim več staršev. Da bo delo potekalo varno in tekoče, naj vse otroke do vključno 3. razreda starosti na akciji spremljajo starši.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se prijavite na delavnico preko spletne prijavnice, v kateri prosim označite ali boste lahko prinesli s seboj tudi lastno orodje.

Po zaključeni delavnici se bomo podružili v senci dreves ob osvežilni pijači in prigrizkih, kar bo odlična priložnost, da se med seboj bolje spoznamo, vzpostavimo ožjo delovno skupino za izvedbo ureditve in oblikujemo načrte za prihodnje delo.

Vabljeni!

Društvo Pazi!park
OPOMNIK: IZBIRNI IN NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI

Category : aktualno

Spoštovani starši!

NE POZABITE!

Danes je zadnji dan za prijavo na obvezne in neobvezne izbirne predmete.

Prijava na spletu: https://novi.lopolis.si/Account/Login

Zaradi organizacije novega šolskega leta, potrebujem te podatke že sedaj.

Hvala za sodelovanje.

RavnateljicaUrnik – prva triada

Urnik – druga triada

Urnik – tretja triada

Koledar

avgust 2019
P T S Č P S N
« Jun    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031